Ledige verv

Vi i Velkommen til Oslo ønsker å legge til rette for at alle studenter og unge voksne i Oslo finner sitt åndelige hjem. Vårt arrangement skal være et knutepunkt mellom menighetene i byen og nye og gamle studenter.

Selv om det bare er ett arrangement i året, ligger det mye hardt arbeid bak. Vi trenger flere som brenner for at Oslo skal bli mer enn bare et stoppested - det skal være et hjem!


Booking

Ansvarlig for booking har naturligvis ansvar alt som skal bookes til Velkommen til Oslo, utenom selve programmet fra scenen. Det innebærer blant annet å booke scene og transport, samt ha kontakt med bymiljøetaten, politi og brannvesen. Du vil også være ansvarlig for å utarbeide en plan B for arrangementet.

Vi ser etter deg som er strukturert, engasjert og løsningsorientert.


Styremedlem

Er du vårt nye styremedlem?

Som styremedlem vil du være med i planleggingsfasen av Velkommen til Oslo. Det betyr at du kan være med å bestemme, forme og legge til rette for at nye studenter i byen finner sin menighet! Dine oppgaver vil være blant annet å være med på styremøter, skrive referat, bistå med praktiske oppgaver og selvsagt - være med på det årlige Velkommen til Oslo.Send inn en søknad der du skriver litt om deg selv, din erfaring og hvorfor du ønsker å være med. Vi ser fram til å høre fra deg!


SØK NÅ!